GASTROENTEROLOGIA
Choroby wątroby
 
Specjalizacje, Kategorie, Działy

Na jakie aspekty diety należy zwrócić uwagę u pacjentów z MAFLD?

Udostępnij:
Zapraszamy do obejrzenia wykładu dr hab. n.med. Doroty Waśko-Czopnik na temat zaleceń dietetycznych u pacjentów ze stłuszczeniową chorobą wątroby w przebiegu zaburzeń metabolicznych.
Zaloguj się, aby przeczytać pełną treść artykułu.
Login lub email:
Hasło:
Nie mam jeszcze konta
Utwórz darmowe konto Termedia.
Zarejestruj się
Nie pamiętam hasła
Skorzystaj z opcji przypominania hasła aby odzyskać dostęp do swojego konta Termedia.
Nie pamiętam hasła
 
Patronat naukowy portalu:
Prof. dr hab. n. med. Grażyna Rydzewska, Kierownik Kliniki Gastroenterologii CSK MSWiA
Redaktor prowadzący:
Prof. dr hab. n. med. Piotr Eder, Katedra i Klinika Gastroenterologii, Żywienia Człowieka i Chorób Wewnętrznych Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
 
© 2024 Termedia Sp. z o.o. All rights reserved.
Developed by Bentus.