
123RF
Aspiryna zmniejsza ryzyko raka jelita grubego
Działy:
Doniesienia naukowe
Aktualności
Tagi: | rak jelita grubego, aspiryna, badania naukowe, Edoardo Botteri, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego w Oslo |
– Przyjmowanie niewielkich ilości aspiryny zmniejsza ryzyko zachorowania na raka jelita grubego – piszą o wynikach swojego badania norwescy naukowcy w „American Journal of Gastroenterology”.
Artykuł dostępny wyłącznie dla:
lekarz, lekarz dentysta, lekarz w trakcie specjalizacji.
lekarz, lekarz dentysta, lekarz w trakcie specjalizacji.
Zaloguj się, aby przeczytać pełną treść artykułu.
Nie mam jeszcze konta
Utwórz darmowe konto Termedia.
Zarejestruj się
|
Nie pamiętam hasła
Skorzystaj z opcji przypominania hasła aby odzyskać dostęp do swojego konta Termedia.
Nie pamiętam hasła
|